Newsletter 2014-03

darcovia_krvi.png

Milí darcovia krvi,

práve sa k Vám dostalo druhé vydanie špecializovaného newslettra pre darcov krvi. Pripravuje ho pre Vás Slovenský Červený kríž a zdravotná poisťovňa Dôvera. Obaja sú partnermi projektu mojakrvnaskupina.sk, venovanému darcovstvu krvi a záchrane života cez Facebook. Čítať ďalej

divider.png
tabletky_lyzica Užívate antikoncepciu či lieky proti alergii a túžite niekomu pomôcť darovaním krvi. V niektorých prípadoch nie sú lieky pri darovaní krvi prekážkou. Pozreli sme sa preto bližšie na to, akých liekov sa to týka. Čítať ďalej.
uteraky Leží vám v skrinke doma bronzová, strieborná, zlatá či diamantová plaketa za darovanie krvi? Už tam nemusí ležať len tak podaromnici. Rovnomenná zľava čaká na darcov krvi s rovnakou plaketou v Kúpeľoch Piešťany a Smrdáky.  Čítať ďalej.
jedlo.png V prvom newslettri sme si vysvetľovali, prečo je pre darcu dôležité, aby do svojich žíl pred odberom napumpoval nejaké ľahké sacharidy a hlavne veľa vody. Nastal čas pripraviť vás na ďalšiu dobrú radu. Čítať ďalej.
Chceli by ste darovať krv a neviete, kde je najbližšie odberné miesto? Stiahnite si do svojho smartfónu mobilnú aplikáciu Dôvera. Ukáže vám najbližšiu transfúznu stanicu alebo iné odberné miesto, nasmeruje vás a ukáže aj ordinačné hodiny. Čítať ďalej.
divider.png